• Voor 12.00 uur besteld, volgende werkdag geleverd!
  • Gratis levering vanaf € 250

Bedrukte verzendzak

Bedrukte verzendzak

 

Duurzamer kleding en accessoires versturen?

Ieder jaar stijgt het aantal bestellingen dat online wordt gedaan, dit geeft aan dat er behoefte is aan veel varianten slimme verzendverpakkingen. Voor het versturen van kleding en accessoires wordt vaak gekozen een plastic verzendzak. Echter plastic heeft geen duurzame oorsprong en als het niet gerecycled wordt, zorgt het tevens voor vervuiling.

    

Wij presenteren een stevige papieren verzendzak die eenvoudig in gebruik is en voordelig in aanschaf. De unieke eigenschap van deze verzendzak is de retourstrip, een tweede plakstrip op de flap waarmee de klant de zak na het openen opnieuw kan dichtplakken.

Wat deze zak ook speciaal maakt is dat hij volledig te bedrukken is met jouw beeldmerk, logo of huisstijl.


Wat zijn de voordelen van een verzendzak?

 

Benieuwd naar wat de mogelijkheden zijn? Vul dan onderstaand formulier in. Je ontvangt van ons zo snel mogelijk een offerte op maat.

 

Excl. klep met lijmstrook
De buitenste laag is 90gr. De binnenste laag is bij bruin 90gr en bij wit 40grs. Let op, bij de keuze voor wit is er áltijd een tweede laag om doorschijnen te voorkomen.
Vanaf 10.000 stuks
We konden jouw combinatie van postcode en huisnummer niet vinden. Klopt deze wel? Vul dan je straatnaam en plaatsnaam in.

 

Winkelwagen
Afrekenen