• Voor 12.00 uur besteld, volgende werkdag geleverd!
  • Gratis levering vanaf € 250
Filters

Breekbaar stickers

Voorzie je verhuisdozen, brieven, pakketten of andere poststukken van een breekbaar sticker. Zo is het meteen duidelijk hoe er met jouw pakket omgegaan moet worden tijdens het transport naar een nieuwe adres of je klant en verklein je de kans dat ze onverhoopt beschadigd raken. De waarschuwingsstickers zijn uit voorraad leverbaar in verschillende formaten en met diverse opdrukken. Koop breekbaar stickers vanaf 500 stuks. Onze breekbaar stickers zijn ideaal voor verhuizers, transporteurs, retailers, bloemisten en webwinkels.

Lees meer

 

Welk breekbaar etiket heb ik nodig?


Er zijn verschillende breekbaar etiketten. Twijfel je welk breekbaar etiket het beste is voor jou? Wij helpen je graag de juiste keuze te maken! Bevat je pakket breekbare spullen? Kies dan de witte waarschuwingsstickers met een rood glas en rode breekbaar teksten. Wil je duidelijk maken welke kant van jouw pakket boven moet? Dan is een wit breekbaar etiket met zwarte of rode pijlen de oplossing voor jou.

 

Verhuismaterialen


Heb je nog andere verhuismaterialen nodig? Onze webshop bevat een ruim assortiment aan verhuismaterialen. Ook voor verhuisdozen, verhuishondjes, verhuisdekens en matrashoezen ben je bij Moonen Direct aan het juiste adres. Bestel eenvoudig en snel je verhuismateriaal uit voorraad. Voor 12:00 besteld, volgende werkdag geleverd.

Toon minder

 

3 Product(en)
Winkelwagen
Afrekenen