• Voor 12.00 uur besteld, volgende werkdag geleverd!
  • Gratis levering vanaf € 250
Filters

Paklijstenveloppen

Bij Moonen Direct vind je sterke en goede paklijstenveloppen of dokulops in verschillende formaten (A5, A6, A8 of DL, C5, C6) die uit voorraad leverbaar zijn. Ben je op zoek naar een duurzaam alternatief voor paklijstenveloppen? Dan ben je hier op de juiste plek! Ons assortiment bevat ook papieren paklijstenveloppen. Al onze pakbon enveloppen zijn volledig transparant en beschikbaar in onbedrukte en bedrukte versie. Onze bedrukte paklijstenvelop is voorzien van de opdruk “Documents Enclosed” of “Packing List” in rood of groen met zwarte letters.

Lees meer

 

Paklijstenveloppen bestellen?

Wil je belangrijke documenten toe voegen aan de pakketten die je verstuurd? Bestel nu snel en eenvoudig je zelfklevende paklijstenveloppen in het voor jou geschikte formaat! Paklijstenveloppen of documenthoezen zijn kleine enveloppen die worden gebruikt om documenten aan pakketten toe te voegen. In onze paklijstenvelop kan je eenvoudig en veilig vrachtbrieven, pakbonnen of pro-forma facturen meesturen. Door de transparante PP folie aan de voorkant van een pakbon envelop is het eenvoudig voor de ontvanger om de meegeleverde documenten te scannen. Een populair formaat is een paklijstenvelop A5. Ook vind je binnen ons assortiment het Din Long of A8 formaat. Bestel je paklijstenveloppen per 1000 of 500 stuks.

 

Papieren paklijstenveloppen

Ben je op zoek naar een duurzaam alternatief voor dokulops? Bij Moonen Direct hebben we de perfecte oplossing! Papieren paklijstenveloppen zijn plastic vrij en tevens een goedkopere variant van de gebruikelijke doculops. De papieren pakbon enveloppen zijn beschikbaar in C5, C5 of DL formaat.

Toon minder


 

19 Product(en)
Winkelwagen
Afrekenen