• Voor 12.00 uur besteld, volgende werkdag geleverd!
  • Gratis levering vanaf € 250
Filters

Broodzakken

Bij Moonen Direct vind je kwalitatief goede broodzakken in verschillende formaten die uit voorraad leverbaar zijn. Wij bieden keuze uit broodzakken met of zonder venster, stokbroodzakken en broodjes zakken. De plastic broodzakken zijn gemaakt van PP of LDPE.  Ben je op zoek naar een duurzaam alternatief voor traditionele broodzakken? Dan ben je hier op de juiste plek! Ons assortiment bevat ook broodzakken van papier en broodzakken van PaperWise. 

Lees meer

 

Broodzakken kopen

Broodzakken kopen voor een bakkerij, broodjeszaak of patisserie? Dat doe je eenvoudig en snel bij verpakkingsgroothandel Moonen Direct! Voor 12:00 uit voorraad besteld, de volgende werkdag geleverd. Op zoek naar duurzame broodzakken van papier of stokbroodzakken? Bekijk dan onze duurzame broodzakken of stokbroodzakken assortiment. 

 

Papieren broodzakken

Als milieuvriendelijk alternatief voor de plastic broodzak bieden wij een ruime keuze in papieren broodzakken. Broodzakken van papier zijn uitermate geschikt als alternatief voor de traditionele broodzakken. In ons assortiment vind je de perfecte papieren broodzak voor jouw broden met of zonder venster. Een nog betere keuze zijn onze broodzakken van PaperWise. PaperWise is een papiersoort gemaakt van landbouwafval. Er komen dus geen bomen aan te pas. 

 

Bakkerij verpakkingen

In onze webshop Moonen Direct vind je alle verpakkingen die je nodig hebt voor bakkerij, patisserie of broodjeszaak. Het bestellen van je bakkerij verpakkingen gaat eenvoudig en snel! Zo kun je naast onze broodzakken onder andere ook blisterverpakkingen, bagloaderzakken, beugelzakken, taartdozen en bonbondoosjes kopen. Bekijk onze bakkerij verpakkingen nu!

Toon minder

70 Product(en)
Winkelwagen
Afrekenen