• Voor 12.00 uur besteld, volgende werkdag geleverd!
  • Gratis levering vanaf € 250

Levering

Elke bestelling vanaf € 250 (excl. BTW) leveren wij gratis in Nederland. Voor bestellingen in Nederland onder de € 250 vragen wij een bijdrage in de transportkosten van € 20,- (excl. BTW). Er geldt een minimaal orderbedrag van € 50,- Voor Belgische en Duitse klanten worden de verzendkosten achteraf bepaald.

De volgende dag in huis

Veel van onze artikelen zijn direct leverbaar. Op onze e-shop vind je op artikelniveau terug of een artikel direct leverbaar is. Artikelen die je voor 12.00 uur besteld, worden binnen Nederland de volgende werkdag geleverd. Levering in België en Duitsland is binnen 1 tot 4 werkdagen.

Maandag t/m vrijdag besteld: Volgende werkdag bezorgd
Zaterdag en zondag besteld: Dinsdag bezorgd


Wij bieden u de mogelijkheid om af te wijken van de hierboven genoemde bezorgdagen en tijden. U kunt hiervoor contact opnemen met onze klantenservice via:

Nederland: 0495 - 58 17 30
Belgie: 011 - 43 33 98


Levertijden

Jouw bestelde artikelen worden geleverd van maandag tot en met vrijdag tussen 08:00 en 17:00. Moonen is niet verantwoordelijk voor het overschrijden van deze levertijden, wanneer het artikel niet voorradig is of de schuld aan derden te wijten is. Bij maatwerk verpakkingen, met andere woorden de verpakkingen die speciaal gemaakt worden voor jou, is afwijking van onze levertijd conform onze leveringsvoorwaarden van NVGP mogelijk.

Winkelwagen
Afrekenen