• Voor 12.00 uur besteld, volgende werkdag geleverd!
  • Gratis levering vanaf € 250

Over ons

Over ons

Moonen Packaging, bekroond met de award ‘Groenste bedrijf van Nederland’ en een derde Lean & Green Star, is Europees koploper in duurzame verpakkingen en verpakkingsmaterialen. Vanuit ons hoofdkantoor in Weert ontwerpen, ontwikkelen en distribueren we (composteerbare) verpakkingsmaterialen aan industrie, food en retailers in Nederland, België en Duitsland. Dit gebeurt op efficiënte wijze, met een unieke logistieke organisatie.

Naast het ontwikkelen van innovatieve producten die het milieu sparen, onderscheiden we ons als dienstverlenende verpakkingsleverancier door proactief besparingen in tijd en geld voor onze klanten te realiseren.

Onze ambitie is dat in de komende jaren meer dan de helft van onze klanten verpakkingen en verpakkingsmaterialen uit hernieuwbare grondstoffen zal kopen. Inmiddels kunnen we 90 procent van het traditionele verpakkingsassortiment vervangen door betere, milieuvriendelijke varianten. Deze webshop biedt keuze uit een compleet assortiment verpakkingsmaterialen die direct te bestellen zijn.  

 

Winkelwagen
Afrekenen