Menu
Winkelwagen

Moonen Blog RSS Feed

26 May Onze nieuwe take-away brochure
Moonen 0 324
Take away producten en disposables nodig?Wij hebben een vernieuwde take away brochure. Hierin staan al onze take-away en disposable producten, inclusief duurzame opties. We hebben het makkelijk gemaakt met twee versies van de take-away brochures - ee..
02 Nov Moonen bestaat 65 jaar!
Moonen 0 1387
Een mijlpaal waar wij enorm trots op zijn! Dankzij jullie, onze klanten, hebben wij dit jubileum mogen bereiken. We hadden dit graag samen willen vieren, maar helaas is dat nu niet mogelijk. We laten deze mijlpaal echter niet ongemerkt voorbij laten ..
13 Aug ROOTS, a natural choice
Moonen 0 542
We introduceren een nieuwe productlijn met duurzame disposables, genaamd 'ROOTS, a natural choice'.De productlijn is speciaal ontwikkeld voor cateraars en evenementen. ROOTS producten hebben als belangrijkste kenmerk dat het gemaakt is van hernieuwba..
02 Dec Een high five voor onze collega's logistiek
Moonen 0 1261
Wij willen vandaag onze collega’s van afdeling logistiek een high five geven! Elke dag zetten ze de extra stap zodat de goederen op tijd bij de klant komen. Van onze supervisor warehouse 5 punten waarom hij zo trots is op zijn collega’s.1. Ze staan a..
Weergeven 1 t/m 4 van in totaal 4